Условия за доставка

При поръчки над 200лв. доставката е БЕЗПЛАТНА за клиента. 

Поръчките над 50лв. за град Пловдив и над 100лв. за град София се доставят с безплатна доставка до врата на клиента.

 

 

Можете самостоятелно да се възползвате от услугите на Виртуалния офис и да подготвяте Ваши пратки (влизайки във виртуалния си кабинет е-еконт) като за тях Еконт Експрес ще Ви предостави отстъпка в размер на 3% за всяка куриерска пратка, по която сте платец.  Всички Ваши пратки, подготвени и изпратени от www.ModernoBebe.com към Вас ще пътуват с 20% отстъпка от цената на куриерската доставка.

 

СРОК НА ДОСТАВКА


Доставките за района на София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Хасково се изпълняват в срок до 48 ч. от куриер на магазина или куриер на Спиди/Еконт Експрес без събота и неделя!
Доставките за Страната се изпълняват в срок до 3 работни дни от куриер на Спиди/Еконт Експрес всеки ден без събота и неделя.

Поръчка заявена след 14.00 часа се обработва на следващия работен ден.

След направена поръчка ще се свържем с вас за потвървърждение на поръчката. При успешна поръчка ще получите потвърдителен e-mail със съдържанието на завката си и адресът, на който ще бъде изпратена.

 

Всички продукти, поръчани през сайта, които в момента на поръчката са в с надпис в наличност, ще бъдат доставени в срок от 2 работни дни от датата на поръчката.

Продуктите, които в момента на поръчката са без надпис се доставят в срок от 6 дни от датата на постъпване на поръчката. Ако продуктът в момента не е в наличност, ще бъдете уведомени за срока на доставката при потвърждаване на поръчката по телефона от наша страна. Ако поръчаният от вас продукт не може да бъде доставен, ще се свържем лично с вас, като използваме данните за контакт, посочени от вас при съставяне на поръчката.


НачалоНачало

Количка  

(празна)
Свържи се с нас

Специални

Няма специални в момента